2023. október 27., péntek

Napi felülről:

„Szinte újjáéledünk, amikor halljuk, hogy milyen szilárdan megálltok az Úrban.”

Pál első levele a thesszalonikaiakhoz 3. rész 8. vers*

Áldott pénteket, szilárd, rendíthetetlen és elkötelezett hitet, reménységet és kapcsolatokat kívánok minden testvérem számára!

A hitemet sohasem tekinthetem magánügynek. Sokkal inkább a földi létem, életem kinyújtott karjának a menny felé. Ez pedig nem csupán nekem adhat segítséget, hanem azok számára is, akik látják, hallják és felbátorodnak ezen keresztül. Amikor ragaszkodom ahhoz a reménységhez, amit az Örökkévaló ültetett a szívembe és szilárdan, elkötelezetten kiállok a hitem mellett, az annak a zászlónak magasba emelése, amely az égi seregekhez tartozás jelzése. Bele tudok szürkülni a hétköznapi nehézségek embertelen ködébe, ezért olyan szükséges a megújító, frissítő mennyei szellő érintése. Legtöbbször pedig ez valakinek, valakiknek az élő hite által történhet meg. Minden egyes bátor lépés, amit azért teszek meg, mert tudom, hogy ez a helyes és kedves Isten előtt, egy újabb győzelem a jóért való harcban, ami másokat is felébreszthet és megeleveníthet. Nem vagyok egyedül ma sem a küzdelmeimben. Akármi is történik velem, érjen bármiféle meglepetés az Úr nem csak figyel, őriz, de számít is rám!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy sokszor bátorítasz mások hite által és én is lelkesíthetek másokat azzal, hogy veled járok!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!