2023. október 21., szombat

Napi felülről:

„Mindezt azért mondom nektek, hogy majd ne érjen benneteket meglepetésként, és el ne veszítsétek a hiteteket.”

János evangéliuma 16. rész 1. vers*

Áldott szombatot, az embert, hitet próbáló, nehéz helyzetekre való megfelelő felkészítést és felkészülést kívánok minden testvérem számára!

Jézus Krisztus bemutatta tanítványainak és megélte velük Isten királyságának győztes hatalmát, amely már elkezdett működni, de még nem teljesedett ki mindenki számára! Nem titkolta el azt sem, hogy eljönnek majd olyan nehéz időszakok is a tanítványok életében, amelyek megrostálják, megrázzák, majd a hitüket, meggyőződésüket és igazi csapdává válhatnak számukra. Ezek az idők már többféle formában megérkeztek azóta, de lesznek még belőlük bőségesen az utunk során. Ne érjen olyan meglepetésként bennünket ezek megjelenése, mintha valami váratlan és véletlen tévedés súlytaná az életünket, ami nem történhetne meg velünk. Az Úr fel akarja készíteni mindenkori tanítványait arra, hogy akármilyen nagy próba áll is előttünk, ő tud róla, a kezében tartja az életünket és nem történt hiba a tervezés során, hanem ezeken a nehézségeken át kell mennünk! Most még lehet tanulni, utána járni és pontosan megérteni mindazt, amit azért mondott el nekünk Jézus Krisztus, hogy a kellő időben megfelelően használjuk majd őket.

Mennyei Atyám, hálát adok, mert az életem a legjobb helyen van nálad, a kezedben, a szívedben. Köszönöm mindazt a tanítást, amivel az előttem álló kihívásokra készítesz fel!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!