2023. október 20., péntek

Napi felülről:

„Mikor az igaz szeretettel figyelmeztet engem, illatos olaj ez a fejemnek, elfogadom! De imádkozom a rosszak gonoszsága ellen.”

141. zsoltár 5. vers*

Áldott pénteket, a szeretetből, jóindulatból fakadó figyelmeztetések, intések és feddések elfogadását, értékelését és használatát kívánom minden testvérem számára!

Nem mindenből tudok megváltozni és feleszmélni megrázkódtatás nélkül. Nem könnyű átélni, de nagy ajándék, ha vannak a környezetemben olyan igaz szívű, értem aggódó testvérek, barátok, munkatársak, akik szeretnek annyira, hogy készek szembesíteni hibáimmal, bűneimmel, tévelygéseimmel.  Ezek azok a pofonok, amelyek nem megaláznak, hanem kijózaníthatnak, nem megsértenek, hanem gyógyítanak. Amennyiben nem értékelem megfelelően ezeket, ellenségnek érzem azokat, akik segíteni szeretnének és visszavágok nekik, ahelyett, hogy hálát adnék értük, elvágom magamat a helyreállás lehetőségétől. Azokkal fogok harcolni, akik egyébként velem vannak és annyira leterhelem vele a szívemet, hogy sem értük, sem a valóban rosszakaróimért nem leszek képes imádkozni, könyörögni. A mennyei Atya megmutatta, hogy mennyire szeret engem, de nem meghagyott a bűneimben, hanem kiszeretett azokból, ami olykor mély és fájdalmas kezeléseket is magában hordozott. A tőle kapott fenyítés az életemet menti meg, ahogyan a barátoktól kapott komoly figyelmeztetések is ebben segítenek.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy foglalkozol velem, ki akarsz mozdítani a téves elképzeléseimből, többször pont azokon keresztül, akik mellettem állnak és szeretnek engem!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!