2023. november 15., szerda

Napi felülről:

„Mindenkihez, aki miközben hallja a mennyek országának igéjét, és nem figyel rá, eljön a gonosz és kiragadja azt, ami a szívében el lett vetve. Ez az, ami az útszélre hullott.”

Máté evangéliuma 13. rész 19. vers*

Áldott szerdát, Isten Igéjének elfogadást és befogadását kívánok minden testvérem számára!

Isten nekem szóló üzenete, szava a mennyei lehetőségek magja. Bele van kódolva, benne rejlik minden jó, áldás és ígéret, amely csupán arra vár, hogy a szívem megfelelő talajként befogadja és elkezdhessen ott növekedni, teremni. Nem minden helyzetben és nem is minden időben van arra módom, hogy halljam a felülről érkező megszólítást, de amikor ez mégis megtörténik, akkor rá kell hangolnom a lelkemet az égi kijelentésre. Úgy kell figyelnem rá mint, amitől függ a jövőm és az igazi boldogulásom. Esélyt sem szabad adnom a gonosznak azzal, hogy közömbös vagy elutasító szívvel fogadom az Úr szavát és nem törődök azzal a nagy kinccsel, amit ezen keresztül kaphatok meg. Nem csak olvasnom, hallanom és felfognom kell az Igét, mert ezzel ugyan közel fog hozzám kerülni, de még nem elég mélyre ahhoz, hogy maradandó, előremutató változásokat indítson el.  Együtt kell dobbania vele a szívemnek, hogy a megfelelő helyre kerülhessen, ahonnan már nem lehet csak úgy egyszerűen kiragadni, eltüntetni, mert a lelkem befogadta és a részemmé vált.

Mennyei Atyám, hálát adok Igemagjaidért, amelyek képesek a szívemet gyümölcsöző, lelki kertté formálni!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!