2023. március 18., szombat

Napi felülről:

„Isten meg tud őrizni benneteket az elbukástól, és képes hibátlanul maga elé állítani a dicsőségben. Micsoda öröm lesz ez mindannyiunk számára!”

Júdás levele 24. vers*

Áldott szombatot, az Istenben elrejtettség biztonságát, örömét és dicsőségét kívánom minden testvérem számára!

Az egyik nagy félelmünk, hogy hibázunk, kiderül, hogy nem vagyunk tökéletesen megbízhatóak, hogy nem lehet ránk teljes mértékben számítani. Ez amennyire kellemetlen, szégyenteles és rossz érzés, annyira nagy segítség abban, hogy ne bízzuk el magunkat, ne gondoljuk többet magunkról és jobbat, mint, ami ténylegesen igaz. Ez az, ami elvezethet arra is, hogy megértsük és megéljük a mennyei gyermekségünket, azt a kiváltságos és különleges meghívást, helyzetet, amit az Örökkévaló készített számunkra Jézus Krisztus által. Ennek van egy csodálatosan felszabadító része is, amikor rájövünk arra, hogy a mennyei Atyával együtt vagyunk teljesek, tökéletesek és egy család. Nem bizonyítanunk kell folyamatosan, nehogy elveszítsük szeretetét, hanem élni és élvezni jóságát, közelségét és védelmét. Ő képes és kész is arra, hogy megőrizzen bennünket a botlástól, elbukástól, nem azzal csupán, hogy nem történhet meg ez velünk sohasem, hanem úgy, hogy nem hagy elesetten, földre rogyva, megszégyenülve elveszni, hanem felemel szeretete erejével. Ez nem szerencse kérdése, hanem az az áldás, amit ránk vár nála minden egyes napon!

Mennyei Atyám, köszönöm megtartó, felemelő és dicsőséges szereteted jelenlétét és örömét, ami semmi mással nem pótolható az életemben!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!