2023. június 8., csütörtök

Napi felülről:

„Élettel és szeretettel ajándékoztál meg, és gondviselésed őrizte lelkemet.”

Jób könyve 10. rész 12. vers*

Áldott csütörtököt, az életünk ajándékának értékelését és biztonságát kívánom minden testvérem számára!

Az élet önmagában is érték, de igazi kincsé akkor válik, ha a szeretettel összeforrva, attól elválaszthatatlanul halad tovább. Mindkét ajándék felülről származik a mennyei Atyától, aki mindezek forrása és beteljesítője számunkra. Erre van létszükségünk és nekünk is ezt kell biztosítani mindazok részére, akik ránk bízattak. Nincs ennél fontosabb feladatunk és megbízásunk, mint táplálni, segíteni és előmozdítani a szeretettel teljes élet növekedését. Még egy kert gondozásában, egy virág ápolásában, egy háziállat nevelésében is ezt élhetjük meg, hiszen a teremtéstől kezdve küldetésünk van mindezekre, de mélyebben a személyes emberi kapcsolatainkban valósulhatnak meg. A szülő gyermek kötelék csodálatos példája annak, hogy életet és szeretetet egyszerre kell biztosítani ahhoz, hogy megfelelő védelemben és egészséges lélekkel fejlődjön valaki. Ezt számomra Isten jelenléte, jóakarata és ígéretei hozták el. Ebből töltekezek fel erővel naponta. Ez vesz körül a kétségeim és a próbáim közben és ez kísér majd át a halál árnyékának völgyén is.

Mennyei Atyám, hálát adok azért az életért, szeretetért, amellyel megajándékoztál! Köszönöm megőrző gondviselésed biztonságát és békességét!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!