2023. június 30., péntek

Napi felülről:

„Milyen bölcs vagy a tervezésben, milyen hatékony a megvalósításban! Szemmel tartod az emberek minden lépését, hogy mindenkinek tettei és életmódja szerint megadd, amit érdemel.”

Jeremiás 32. rész 19. vers*

Áldott pénteket, Isten bölcs terveiben és csodálatos tetteiben való gyönyörködést és részvételt kívánok minden testvérem számára!

Összekuszálódott világunkban, ahol annak ellenére, hogy feldolgozhatatlan mennyiségi tudás áll a rendelkezésünkre, mégis rettentően nehéz eligazodnunk, nézzünk felfelé, hogy el ne tévedjünk! Az ott készített igazság tükrében megláthatjuk magunkat mennyei távlatokból. Az Atya tervei csak így nézve állnak össze teljesen és igazán. Bölcs, nagyszerű és csodálatos elgondolásai, tettei akkor fognak lenyűgözni bennünket, amikor felfedezzük és megértjük szeretetből fakadó lépéseit, amit értünk, miattunk vagy éppen helyettünk valósított meg. Sajnos fogunk még csalódni önmagunkban, másokban, akármilyen jók is akarunk lenni, de a hitetlenségünk, hibáink és bűneink sem képesek megváltoztatni az Örökkévaló irántunk való elkötelezettségét, legfeljebb nem valósul meg minden ezekből mindaddig, amíg ellenállunk neki. Jó az Úr, de ezt nem mindig látjuk vagy értékeljünk megfelelően, mert van, akinek érdeke, hogy eltorzítva és a hamisan szemléljük a létezésünket. A Mindenható számára a mai napunk is hozzá tartozik mesteri és mélységes munkájához, csatlakozzunk hozzá, hogy áldásunkra és ne ítéletünkre menjen végbe!

Mennyei Atyám, hálát adok nagy és hatalmas terveidért, tetteidért, amelyek körülvesznek, felemelnek és megtartanak mindörökre!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!