2023. június 2., péntek

Napi felülről:

„Pedig szól hozzánk Isten sokféleképpen, szól, nem csak egyszer, de többször is! Csakhogy nem értjük, vagy nem törődünk vele!”

Jób könyve 33. rész 14. vers*

Áldott pénteket, Isten megszólító jóakaratának megértését és csodálatát kívánom minden testvérem számára!

Az, hogy Isten szól hozzánk különböző módon és formában még nem jelenti azt, hogy észrevesszük, figyelünk rá, vagy komolyan is vesszük üzenetét. Az egész teremtett világ az ő bölcsességének, találékonyságának és sokoldalúságának eleven olvasókönyve. A saját létünk és lelkünk is az ő képének lenyomata. Minden nap tudva vagy tudatlanul, de szembenézünk ezzel a csodálatos ismerettel, de nem feltétlenül foglalkozunk vele. A kezünkbe vehetjük, olvashatjuk azokat a bizonyságokat és ígéretek, amelyek a Biblia kijelentésén keresztül szólítanak meg bennünket. Néha álmokban, máskor tragédiákat felhasználva próbál beszélni hozzánk az Örökkévaló. Emberek, ismerősök vagy ismeretlenek által kapunk bátorítást, figyelmeztetést és útmutatást. Jézus Krisztus a testé lett Ige, a mennyei Atya szeretetének élő megjelenése, valóságának mélysége. Nem az a kérdés tehát, hogy szól-e hozzám is az Isten, hanem sokkal inkább az, hogy akarom-e érteni, és törődök-e bármilyen módon megszólító akaratával, magához hívó üzenetével?

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy sokféle módon és formában beszélsz hozzám, mert fontos vagyok számodra!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!