2023. július 18., kedd

Napi felülről:

„Boldog ember az, aki az Örökkévalóban találta meg a bizalmát és nem igazodott az önteltekhez, a megtévesztés kihasználóihoz.”

40. zsoltár 5. vers*

Áldott keddet, hittel, bizalommal, egyenességgel élő és boldogító szívet kívánok minden testvérem részére!

Záróvonalnál előzni, másokat semmibe véve törtetni és hazugsággal előrébb kerülni a gyorsabb sikerrel kecsegtető életszemlélet alapjai. Igaz, hogy sok fájdalmat, keserűséget és sebet fog okozni, de a saját győzelmünk oltárán és igazságán mások feláldozása nem csak belefér, hanem a farkastörvényekhez való alkalmazkodás része is. Boldogság és kényelemvárat építeni úgy, hogy közben másokat kihasználunk, boldogtalanná teszünk tarthatjuk bocsánatos bűnnek, attól még megmarad tisztán gonoszságnak. Az az áldott és boldog ember, aki tovább lát önző kis életén, észre és figyelembe veszi az Örökkévaló jelenlétét, akaratát és tanítását. A beképzelt, öntelt és gőgös hozzáállás lenéz másokat, eszköznek tekinti őket, akik csak addig jók, amíg hasznosak számára. A hittel és bizalommal élő szív Isten szeretetének a békességében nyugszik meg, ezért képes és kész is arra, hogy megossza önmagát másokkal, mert megértette, hogy erre vezet a valódi boldogság, siker és győzelem útja. Nem veszíthet, mert mindent megnyert a Mindenhatóban.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy bízhatok benned, számíthatok rád és bátran élhetek egy boldogító életet, mert veled nincs veszteni valóm!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!