2023. július 17., hétfő

Napi felülről:

„Teljes erővel igyekezzetek, hogy be tudjatok menni a keskeny ajtón! Mert mondom nektek: sokan próbálnak majd bejutni rajta, de nem sikerül nekik.”

Lukács evangéliuma 13. rész 24.vers*

Áldott hétfőt, az Isten országának beteljesedését kívánom minden testvérem életében!

Az erőnk, az igyekezetünk nem végtelen forrás, amit bármikor, bármilyen mértékben igénybe tudunk venni. Ezért se mindegy, hogy mire fordítjuk, mibe fektetünk energiát és mit törekszünk elérni. Az Isten országa, uralma, királysága nem egy földi hely, ahová el lehet zarándokolni és valamilyen titkos módon bejutni a területére. Köztünk van és bennünk lehet, élhet, amennyiben megtaláljuk a szívünk, lelkünk útját hozzá. Ez nem arról szól, hogy mennyi ismeretem van róla, hanem arról, hogy akarom, vágyom és minden erőmmel küzdök, hogy a mennyei Atya megismerhessen engem, mint gyermekét, mert nála találtam örök otthont. Most még tart a harc, a lehetőség és a felelősségem is arra, hogy mindez ne maradjon ki az életemből, hiszen az Örökkévaló elég nagy árat fizetett azért, hogy a keskeny ajtó nyitva legyen, amikor kopogtatok rajta. Az idő viszont csak akkor van velünk és akkor dolgozik értünk, ha Isten országának a polgárai lettünk. Ez nem egy külső változás, hanem a szívem elrejtettsége, békessége a Mindenhatóban.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy minden nehézség ellenére segítettél, hogy ne csak messziről lássam, csodáljam országodat, hanem be is léphessek Jézus Krisztus által azon az ajtón, amit ő nyitott meg hozzád!  

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!