2023. július 12., szerda

Napi felülről:

„Majd megbízást adott Isten Józsuénak, Nún fiának, és ezt mondta: Légy erős és bátor, mert te viszed be Izráel fiait arra a földre, amelyet esküvel ígértem meg nekik. Én veled leszek!”

Mózes ötödik könyve 31. rész 23. vers*

Áldott szerdát, a feladataink, küldetésünk és életcélunk bátor, határozott és rendíthetetlen beteljesítését, megvalósítását kívánom minden testvérem számára!

Bátorság és erő nem ahhoz kell leginkább, hogy túléljünk egy nehéz időszakot, hanem ahhoz, hogy megvalósítsuk és betöltsük a valódi életcélunkat. Mindegyikünk egyedinek és különlegesnek született, ezért segíthetjük, bátoríthatjuk és taníthatjuk egymást, de mások helyett nem élhetjük meg a küldetésüket. Egy szülő bármennyire is szereti a gyermekét, abban a tekintetben el kell őt engednie, hogy megvalósíthassa a saját álmait, hiszen csak így lehet esélye egy kiteljesedett életre. Az elhívásunk egyrészt fakad a képességeinkből és lehetőségeinkből, de ennél is fontosabb az Örökkévalónál előkészített mennyei jó terv a jövőnkre nézve. Ő sokkal jobbat, többet lát bennünk, mint mi magunk, de ezt az akaratát, nem ránk erőlteti, hanem elénk tárja, mint lehetőséget. Ezért annyira lényeges hinni neki és benne, hogy helyesen és jól higgyünk a magunk életcéljában is. Meg kell hódítanunk azt a területet, amire megszülettünk és nekünk szántak felülről! Vezetni, segíteni és bátorítani kell mindazokat, akik ránk lettek bízva! Ehhez kell erős, bátor és határozott hit, amely látja és tudja, hogy Isten vele van!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert jót terveztél felőlem, de tudom, hogy mindez küzdelemmel jár! Köszönöm segítségedet, bátorításodat, hogy veled együtt mindezt betölthessem és megharcoljam!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!