2023. december 9., szombat

Napi felülről:

„Saját füleddel hallhatod a mögötted hangzó szót: Ezen az úton járjatok, se jobbra, se balra le ne térjetek!”

Ézsaiás könyve 30. rész 21. vers*

Áldott szombatot, Isten szavának, vezetésének megértését és megélését kívánom minden testvérem számára!

Az emberi élet számtalan tiszta és igaz örömöt, boldogságot tartogat számunkra, annak ellenére, hogy mennyi rossz, gonosz és pusztító indulat vesz körül bennünket. A jó, nemes és értékes iránt való törekvésünket, elkötelezettségünket nem adhatjuk fel, mert a valódi emberségünk pont ebben rejlik. Ezt az utat azonban akkor tudjuk végigjárni, amikor meghalljuk, megismerjük, megértjük és követjük az Örökkévaló szavát, amely bennünket szólít meg. Istennel együtt, a vele megélt közösségben teljesedik ki az életünk. Benne találhatjuk meg a legfontosabb céljainkat, küldetésünket és elhívásunkat. Segít abban is, hogy mindezt milyen úton érhetjük el. Ezt pedig Jézus Krisztusban nyitotta meg számunkra, ez az ő szeretetének ösvénye. Kötelezd el magad arra, hogy ettől nem akarsz eltérni, letérni semerre! Ne elégedj meg kevesebbel, mint azzal, hogy szíved őszinte, képmutatás nélküli szeretettel legyen telve és ebből fakadjanak a gondolataid és tetteid! Minden esetben, amikor félrelépsz az irigység, gyűlölet vagy közönyösség irányába minél hamarabb térj meg és vissza a legkiválóbb útra, mert ott van a te helyed is!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert szavad és Lelked még mindig szól felém. Vezet és terelget az Élet útján, amit te készítettél el.

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!