2023. augusztus 1., kedd

Napi felülről:

„Tágas téren járok, ha a te utasításodat keresem.”

119.zsoltár 45. vers*

Áldott keddet, az életünk valódi és felülről vezetett kibontakozásának felfedezését és átélését kívánom minden testvérem számára!

Itt a földön élünk, de nem csupán ide tartozunk. Ezt még azok is megélik, akik nem hisznek semmilyen természet feletti vagy azon túli világban, amikor használják a képzeletüket, alkotó képességüket és vágynak valami halhatatlan után. Nem tőlünk, a gondolkodásunktól vagy a hitünktől függ, hogy létezik-e Isten, de az igen, hogy milyen módon kapcsolódunk hozzá, hogyan keressük őt? Amikor elindulunk az Úr útján, elkezdjük felfedezni és kitárul az a világ, amely ugyanolyan része a valóságnak, mint a látható, de addig nem foglalkoztunk vele. Annak a boldogságát és örömét élhetjük meg, hogy nem bezárva vagyunk a testünk börtönébe, hanem éppen most lépünk be és kezdhetünk el járni egy tágas téren, a lehetőségek isteni földjén, ahol Jézus Krisztus nem egy távoli tünemény, hanem velünk élő igazság. A mennyei Atya szeretete a kereszten kitárt karokkal vár bennünket haza, a lelkünk valódi otthonába. A benne átélt hitben nem kevesebbek leszünk, hanem ezáltal lehetünk igazán önmagunk, azok, akiknek megszülettünk!

Mennyei Atyám, hálát adok azért a lehetőségért, amit benned kaptam. Tágas térre vezettél, az áldások bőséges földjére, arra az útra, ami veled és nálad folytatódik!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!