2023. április 27., csütörtök

Napi felülről:

„Az északi szél esőt hoz. A másik háta mögötti vádaskodás pedig haragot támaszt.”

Példabeszédek könyvbe 25. rész 23. vers*

Áldott csütörtököt, békességet termő szavakat, kijelentéseket és megnyilatkozásokat kívánok minden testvérem számára!

Vannak olyan egyértelmű összefüggések, amelyekre nem csak oda kell figyelnünk, hanem fel is kell használnunk ezt a tudásunkat. Amikor esős idő következik, akkor ehhez alkalmazkodva öltözködünk fel, viszünk magunkkal esernyőt vagy esőkabátot, hogy ne ázzunk el teljesen. Ne csodálkozzunk, ha a kapcsolataink megromlanak, békétlenség, neheztelés és harag támad, ha közben északi szelet gerjesztettünk azzal, hogy suttogó, vádaskodó és lejárató kampányt folytattunk valaki ellen az ő háta mögött. Az a védekezésünk, hogy mi csak beszélgettünk, elmondtuk a véleményünket, vagy csak megosztottuk azt, amit hallottunk magunk felé szolgálhat felmentéssel, attól még valakit eláztatunk és becsmérlünk. Még az is lehet, hogy igazat mondunk csak nem akkor és nem annak, akinek kellene. Ne a problémát és bizalmatlanságot szaporítsuk, hanem békességes kapcsolatokat építsünk! Minket is bánt, zavar és nekünk is fáj, amikor kibeszélik a gyengeségeinket a hátunk mögött, rajtunk gúnyolódnak, ezért se tegyük meg ezt másokkal, de ne is vegyünk ebbe részt cinkos hallgatással.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy arra hívtál el, hogy építsek, segítsek és kapcsolatokat gyógyítsak a szavaimmal, ne pedig lejárassak másokat!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!