2022. szeptember 26., hétfő

Napi felülről:

„Mint pásztor, úgy legelteti nyáját, karjára gyűjti a bárányokat, ölébe veszi őket, az anyajuhokat szelíden terelgeti.”

Ézsaiás könyve 40.rész 11. vers*

Áldott hétfőt, a mennyei vezettetés megélését, a Pásztor gondoskodásának biztonságát és a növekedés örömét kívánom minden testvérem életére!

Az nem különleges, hogy vannak és lesznek is az életünkben nehezebb szakaszok. Ezeken végig kell haladnunk, meg kell küzdenünk a kihívásokkal és szembe kell néznünk saját hiányosságainkkal. A kudarcok, botlások önmagukban nem annak a jelzései, hogy rossz irányba haladunk, hanem arról tanúskodnak, hogy még élünk, harcolunk, de nem tudunk mindent tökéletesen megoldani. A segítségre legtöbbször pedig azért van szükségünk, hogy többre jussunk, elérjük azt, ami most még csak lehetőségként van bennünk. A mennyei Atya figyelme, gondoskodása és nevelése csodálatos módon körülvesz bennünket, amikor megbízunk benne és nála keressük a továbblépés útját. Amikor arra van szükségünk, akkor a megfelelő irányba vezeti az életünket. A teljes csüggedés idején szorosan átkarolja lelkünket, hogy érezzük szíve szeretetét. Amikor a felelősségeink terhét hordozzuk és elfáradunk, akkor szelíden, figyelmesen terelget bennünket, hogy ne csak a saját jövőnk legyen biztonságban, hanem képesek legyünk életre segíteni másokat is.

Mennyei Atyám, hálát adok és köszönöm gondoskodó figyelmedet, bátorító támogatásodat és a fejlődésemet segítő tanításodat!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!