2022. szeptember 25., vasárnap

Napi felülről:

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.”

Máté evangéliuma 7. rész 21. vers*

Áldott vasárnapot, a mennyek országának bizonyosságát, örömét és biztonságát kívánom minden ismerősöm számára!

Nem csupán ez a földi lét készült számunkra a teremtés hajnalán, hanem a mennyek királyságának öröksége is. Ez az az ország, amelyet jelenlegi testi valónk nem tud birtokba venni, mert mulandó és véges, míg az örök és maradandó. Ez a mennyei Atya családjának otthona, amelyet azok élveznek, akik részesei lettek ennek a közösségnek Jézus Krisztus által. Attól, hogy valaki ismer bennünket, a nevünket, sőt néha még szóba is áll velünk, attól még nem lettünk családtagok, ahhoz ennél sokkal többre lenne szükség. Egyetlen nehézségben elmondott ima, fohász sem felesleges, mert változtathat a helyzetünkön, de ettől még nem békültünk meg az Istennel, nem léptünk át országának küszöbén és nem mondhatjuk el, hogy a gyermekei vagyunk, pedig éppen erre kaptunk meghívást felülről. A gyümölcsök árulkodóak. A mennyek országában nem terem gonoszság, hűtlenség, önzés és gyűlölködés, de szeretet, öröm, békesség és türelem az bőséggel. Isten jóakarata nyilvánvalóvá lett velünk kapcsolatban, már csak az a kérdés, hogy messziről szeretnénk csodálni vagy része is leszünk ennek az áldásnak?

Mennyei Atyám, hálát adok jóságod áldásáért, országod öröméért és akaratod vezetéséért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!