2022. október 27., csütörtök

Napi felülről:

„Mindegyikünk a szomszédjának kedvezzen a jó elősegítésére, épülés végett!”

Pál levele a rómaiakhoz 15. rész 2. vers*

Áldott csütörtököt, építő, nemesítő, gyümölcsöző kapcsolatok kiépítését és ápolását kívánom minden testvérem részére!

Többféle okból élhetünk, dolgozhatunk egy adott helyen, de az biztos, hogy Isten általad is meg szeretné gazdagítani, áldani az embereket. Első sorban azokat, akik közvetlen melletted, veled kénytelenek élni, dolgozni. Ők azok, akiknek jóléte, öröme és boldogsága összefügg a tieddel is. Amikor kész vagy figyelmet szentelni arra, hogy mi lehet a jó számukra, mi az, ami kedvező és építő az életükre nézve és teszel is érte, akkor kertet fogsz építeni. A gyümölcsöző kapcsolatok parkját. Ez valóságos, néha fárasztó, sokszor egyoldalú befektetés, de a végén gyönyörködni lehet majd benne. Igaz barátságok, egész életre kiható testvéri, szomszédi, munkatársi kötelékek növekedhetnek ki belőle, ami számodra a földi élet egyik örömét hozhatják el. Sajnos lesznek majd gyomok is, amelyeket nem te ültetsz, szórsz el mégis megjelennek, de ez sohase vegye el a kedvedet attól, hogy szorgalmasan gondozd a te részedet, azt, ami rajtad áll! A másiknak kedvezni látszólag tőled vesz el időt, energiát, valójában az a magvetés, ami sokszoros termést hozhat.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy áldás vagyok, lehetek és leszek, amikor kész vagyok példádat követve vállalni a magvetés reménységét!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!