2022. november 28., hétfő

Napi felülről:

„Ha tehát ti, noha rosszak vagytok, tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább fog adni mennybéli Atyátok jókat azoknak, akik őt arra kérik!”

Máté evangéliuma 7. rész 11. vers*

Áldott hétfőt, az ajándékozás örömét, és a felülről megajándékozottság reménységét, biztonságát kívánom minden testvérem számára!

Ismét megérkeztünk az ajándékozás-lehetőségek sűrűjébe. A kisgyermekeinket nem kell bíztatni arra, hogy kérjenek valamit, hiszen maguktól is megteszik ezt, és szülőként, nagyszülőként vágyunk is arra, hogy valamivel meglephessük őket. Miközben pontosan tudjuk, hogy mennyire tökéletlenek és esendők vagyunk, mégis a lehetőségeink szerinti legjobbat kívánjuk nekik adni, mert ez okoz nekünk is örömet, jóérzést. Amikor őket ajándékozzuk meg, azzal mi is többek leszünk, mert hozzánk tartoznak, egy család vagyunk. Ez egy mennyei mintát követ, amit a Teremtő ajándékozott számunkra, hogy ezt a jót újból és újból átélhessük. Minden hasznos, kedves és jó ajándék, amit idén is készítesz szeretteidnek egy kicsiny győzelem a rossz, a gonosz felett. A mennyei Atya még ennél is tovább ment értünk! Ő már előre elkészítette részünkre a legjobbat, a legtöbbet, amit ember csak kaphat. Jézus Krisztusban megajándékozott bennünket önmagával, a szabadulással és családjának befogadó szeretetével. Ezért érdemes nála keresni, zörgetni és kérni!

Mennyei Atyám, hálát adok azért a befogadó szeretetért, amellyel magadhoz hívsz és tanítasz arra, hogy bátran kérjek tőled ajándékokat!

*Csia Lajos fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!