2022. november 20., vasárnap

Napi felülről:

„Szemem állandóan az Úrra néz, mert ő szabadítja ki lábamat a csapdából.”

25. zsoltár 15. vers*

Áldott vasárnapot, az Istenbe vetett reménység rendíthetetlenséget, erejét és beteljesülését kívánom minden testvérem számára!

Mit tehet egy hurokba került madár? Vergődik, próbálja kihúzni magát, és csak abban reménykedhet, hogy valaki olyan találja meg előbb, aki kiszabadítja és nem tesz vele rosszat. Sajnos az életünk tele van csapdákkal, amelyeket a gonoszság állított fel. Ha nem vagyunk eléggé figyelmesek, körültekintők, akkor belesétálunk és csak egyhelyben toporgás lesz az életünk. Szeretnénk haladni, előre jutni, de képtelenek vagyunk, mert valami mindig visszatart. A csapdákat pedig pont úgy tervezték, hogy akit foglyul ejt, az önmagától ne tudjon kimenekülni. Ezért annyira fontos és lényeges, hogy fel tudunk-e nézni Istenünkre, hogy tőle kérjünk és várjunk segítséget abban, hogy kiszabadítson bennünket az elakadásunkból, abból a csapdahelyzetből, amelybe belekerültünk. Egy ártatlannak látszó vonzódással és kapcsolattal, hamar a hűtlenség kelepcéjébe találjuk magunkat. Innen pedig minél hamarabb menekülünk, annál kisebb lesz a veszteség. Ehhez pedig nem titkolni, hanem feltárni kell a bűnünket az Úr előtt, hogy megszabaduljunk! Neki van hatalma arra, hogy kimentsen bennünket abból is, amibe saját hibánkból vagyunk benne!

Mennyei Atyám hálát adok, hogy nálad valódi és megbízható segítséget találok! Nem szeretném levenni rólad a szememet, mert te a javamat, a szabadulásomat munkálod!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!