2022. március 26., szombat

Napi felülről:

„Az igazság ösvényén élet van, és útja nem a halál felé vezet.”

Példabeszédek könyve 12. rész 28. vers*

Áldott szombatot, az igazságosság, irgalmasság és a valódi élet győzelmét kívánom a szívünkben minden testvérem számára!

Megdöbbentő élmény, ha valaki rossz irányba száll föl a vonatra, és csak a sokadik állomásnál veszi észre, hogy egészen máshova jutott, mint tervezte, pedig közben még lehet, hogy élvezte is az utazást. Egy ilyen esemény bosszantó, de általában helyrehozható, csak sok elvesztegetettet idővel jár. Az életünk kisebb-nagyobb tévedései ugyanígy javíthatóak, csak minél hamarabb érdemes belátásra jutni, visszafordulni és rendezni a következményeket, mert sajnos másokat is befolyásolunk a helytelen irányunkkal. Az igazságosság ösvénye mutatja be a valódi életet és mivel felfelé vezet, fárasztó, de a végén nem ér senkit megszégyenülés, összeomlás és veszteség, hanem a győzelem dicsősége, a fáradozás jutalma, és az igazi otthon vár rá. Elég egyszerű tesztelni önmagunkat, hogy merre is haladunk. Amikor keserűség, irigység, harag, neheztelés vagy szeretetlenség tölti el a szívünket, ez irányítja gondolatainkat, szavainkat, akkor biztos, hogy nem jó felé tartunk. Amikor a hazugságot eszközként használjuk a céljaink elérése érdekében, ezt bárhogyan is magyarázzuk, akkor is a halálba vezet. Az ember azonban az életre született, hogy a halál, gonoszság minden ereje és hatalma ellenére Jézus Krisztus segítségével a jó irányt választhassa.

Mennyei Atyám, hálát adok az igazságosság útjáért, amely az élet ösvénye! Ezen akarok, vágyok járni minden nap!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!