2022. március 13., vasárnap

Napi felülről:

„Mindenfelől bajok vesznek körül és nehézségek szorongatnak bennünket, mégsem szenvedünk vereséget! Sokszor nem tudjuk, mitévők legyünk, de nem esünk kétségbe!”

Második korinthusi levél 4. rész 8. vers*

Áldott vasárnapot, Istenünk minden értelmet maghaladó békességét, vezetését és győzelmét kívánom minden testvérem életére!

Az a vágyunk, hogy minden rendben menjen, csak jó dolgok történjenek velünk, és a nehézségek, bajok messze elkerüljenek bennünket egy szép álom, de felébredve azonnal szembe jönnek velünk a valóság terhei. Ez komoly kihívást jelent, de nem jelenti azt, hogy vesztesek lennénk, kétségbe kellene esnünk, vagy fel kellene adnunk az elhívásunkat. A próbák előhozzák belőlünk a küzdőszellemet, a hitünk megerősödhet azáltal, hogy gyakorlatban használjuk, alkalmazzuk. A szorítások, szorongattatások lehetőséget adnak arra, hogy elengedjük az önámítás hazugságait, és erőt, reménységet, bátorságot kérjünk a mennyei Atyától, hogy a végén győzelmet ünnepelhessünk! Nem az vezet sikerre, ha mindig kézben tartjuk az eseményeket, és pontosan tudjuk mitévők legyünk, hanem az, ha a kétségek jelenléte ellenére, mégsem süllyedünk el a kétségek mocsarába, mert belekapaszkodunk Isten jelenlétének és szeretetének kötelébe. Arra kaptuk ezeket az időket, hogy megküzdjünk velük, de nem egyedül, magányosan, hanem az Örökkévaló családjával közösen, velük együtt harcolva a jóért!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy a szorongatások, kétségek ellenére a te békességed és szereteted őrzi szívemet és lelkemet békességben!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!