2022. május 8., vasárnap

Napi felülről:

„Csodálatos az Örökkévaló, menedéket nyújt a nyomorúság idején, és közösséget vállal mindazokkal, akik hozzá menekülnek!”

Náhum próféta könyve 1. rész 7. vers*

Áldott vasárnapot, a lélek valódi, Istenben elrejtett biztonságát és reménységét kívánom minden testvérem számára!

Azt csodáljuk, arra nézünk fel, azt értékeljük, aki, vagy ami segítséget nyújthat számunkra, többé teheti az életünket, akihez szívesen csatlakoznánk, akihez vonzódunk. Ez működteti a kapcsolatainkat, és alapvetően meghatározza, hogy kivé válunk, mi lesz belőlünk és hová jutunk. A legnagyobb csalódás és az élet elpazarolása, amikor olyanban bízunk, hiszünk, ami, vagy aki képtelen megtartani, támogatni és védelmet nyújtani, amikor nehézségbe kerülünk. Ezért olyan tragikus céltévesztés, amikor az Örökkévaló segítségét, szeretetét és jóságát figyelmen kívül hagyjuk, nem számítunk rá, és másban, máshol keressük az életünk megoldását. Igaz, hogy a mennyei Atya áldása, az egészség, az anyagi biztonság, a szerelem, a család, a művészet, a tudás és az értelem, de nélküle egyik sem ad örök beteljesedést. Istenünk csodálatos és felfoghatatlan módon keres, vár és fogad be minket magához. Közösséget vállal mindazokkal, akik benne bíznak, hozzá menekülnek, és tőle várják a biztonságot. Ez a menedék, sziklavár, és rejtekhely ma sincs még zárva, Jézus Krisztus által nyitott az ajtó, de be kell lépnünk ahhoz, hogy védelmét élvezhessük!

Mennyei Atyám köszönöm csodálatos jóságodat, és védelmet nyújtó közösségedet!  

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!