2022. május 7., szombat

Napi felülről:

„Fontosabb, hogy fejeződik be egy szándék, annál hogyan kezdődött. Többet ér a kitartó, türelmes lelkület, a büszke nagyravágyónál.”

A prédikátor könyve 7. rész 8. vers*

Áldott szombatot, a jóhoz kitartó ragaszkodást, az ígéretek megvalósításához pedig türelmes, elkötelezett szívet kívánok minden testvérem életében!

A nagy tervek, ígéretek magával ragadóak, de mégiscsak az a lényeges, hogy megvalósul-e a végén a jó szándék?  Minden cél eléréséhez lépések vezetnek, ezért annyira fontos mindig a következőre figyelni, mert ezekből a kis győzelmekből áll össze a végső siker. Nem az a probléma, hogyha valamit elrontunk, elhibázunk, mert ezekből még tanulhatunk is, hanem az, ha feladjuk a küzdelmet a jóért, a helyesért. Hosszan kitartani, türelmes lélekkel, odaszánással haladni tovább, ez vezet nagyszerű eredményre.  Nem büszkének kell lenni a nagyratörő vágyainkra, mert ez inkább akadályozni fog bennünket, mint segíteni, hanem hálásnak lenni a gyümölcsökért, amit már elértünk, és elkötelezetten folytatni a megkezdett mennyei utat, hogy még többre jussunk felülről kapott támogatással. A mennyek országának egyik fontos alapelve, hogy Isten ígéretének magjai csak megfelelő környezetben, szívben képesek termést hozni, bőven kamatozni. Az Örökkévaló szándékai világosak és egyértelműek velünk kapcsolatban, azonban, hogy miként fognak megvalósulni, befejeződni az életünkre nézve, az nagyban függ attól, hogy hűséggel, hittel kitartunk-e mellettük?

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te nem csupán elkezdted, de be is fejezed jó terved az életemben, mert ragaszkodom ígéretedhez!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!