2022. május 5., csütörtök

Napi felülről:

„Ezért szükséges, hogy vegyétek fel és használjátok mindazokat a fegyvereket, amelyeket Isten ad nektek. Így lesztek képesek ellenállni a gonosz napokon, és megtartani az állásaitokat a gonosszal szemben.”

Pál levele az efezusiakhoz 6. rész 13. vers*

Áldott csütörtököt, kitartó és töretlen reménységet kívánok a napi harcaiban minden testvéremnek!

A harcokkal nem csak azért kell szembesülnünk, mert háború dúl a szomszédunkban, és ez akarva, akaratlanul bennünket is érint, hanem azért mert az életünk is folyamatos csatatér. Itt nem kézzel készített fegyverek dördülnek el, hanem a lelkünk és szívünk megmeneküléséért, szabadságáért küzd a menny, és ebben nekünk is lényeges szerepünk van. Alapvető fontosságú, hogy csak megfelelő eszközökkel, fegyverzettel leszünk képesek ellenállni a gonosszal szemben, és leleplezni a kísértő mesterkedéseit. A mennyei Atya hatékony és kellően erős segítséget adott számunkra Jézus Krisztusban, hogy ne emberi módon, módszerekkel vagy ötletekkel harcoljunk a gonoszság mindenféle formája ellen, hanem azokkal, amelyeket ő készített számunkra. Az Isten igazsága, szeretete, örömhíre, kijelentése, ígéretei, és a benne való teljes bizalom, vagyis a hit azok az elérhető és használható ajándékok, amelyek rendelkezésünkre állnak, csak alkalmazni kell őket. Folyamatos hazugság vesz körül bennünket, a megtévesztés, félrevezetés lelkülete magával akar sodorni, de az Örökkévaló még mindig azt üzeni, hogy velünk van, számít ránk és mi is számíthatunk rá!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy adtál segítséget a mindennapi harcaimhoz, veled bátran szembeszállhatok a szívemet megkörnyékező gonosszal!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!