2022. május 31., kedd

Napi felülről:

„A jó hozzáállás kedvességet ébreszt, a hűtlenek útja pedig keménységet.”

Példabeszédek könyve 13. rész 15. vers*

Áldott keddet, megfelelő, helyes és jó hozzáállást, elkötelezett és hűséges kapcsolatokat kívánok minden testvérem részére!

Hálásak lehetünk minden egyes napért, lehetőségért, amely megadatik számunkra, de ez mégsem annyira egyértelmű, hogy mindig így is érezzük. A megfelelő hozzáállás, a lelkiismeretes feladatvégzés és bölcs megértés hosszú távon mindig képes bizalmat, kedvességet és jóindulatot építeni, de ez nem megy magától, csak tőlünk, ha készek vagyunk elkötelezetten végigmenni a hűség útján. Csalással beelőzhetünk másokat, de önmagunkat is becsapjuk közben. A hűtlenség titkos, csábító ajánlatokat tár elénk, hogy minél többet kihozzunk a jelenből, miközben a jövőnket ássuk alá, romboljuk le. Sokkal jobb együtt, egymást támogatva, segítve eljutni egy kitűzött célig, mint egyedül, másokat kihasználva és hátrahagyva előrefutni a nagyobb haszon reményében. Isten országát sem lehet trükközéssel, ígérgetéssel vagy görbe utakon megközelíteni, sem büszkén és beképzelten, mert csak az igazságosság falaiba fogunk beleütközni. Alázattal, hűséggel és kitartó, megújuló szeretettel azonban megnyílnak előttünk az ajtók, és olyan jóindulatot szerezhetünk emberek és a menny előtt is, amit senki sem vehet el tőlünk.

Mennyei Atyám köszönöm jóságod, hűséged és szereteted példáját, amely engem is megmentett!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!