2022. május 3., kedd

Napi felülről:

„Mint akiknek sok oka van a szomorúságra, ennek ellenére folyamatosan örömmel élnek, mint szegények, de sokakat gazdaggá tevők, mint akiknek szinte semmijük sincs, és mégis mindennel bírnak.”

Pál második levele a korinthusiakhoz 6. rész 10. vers*

Áldott keddet, a szív mély, elrejtett és rendíthetetlen örömét, a lélek felbecsülhetetlen gazdagságát és háláját kívánom minden testvérem számára!

Az Istenben vetett valódi hitünk, a Lélek jelenléte és munkája az életünkben képes alapvetően megváltoztatni a mindennapjainkat, gondolkodásunkat és az érzéseinket is. Igaz, hogy nem könnyű elengedni azt az önáltatást, hogy körülöttünk kell, hogy forogjon a világ, de ha kiszabadulunk az önzés csapdájából, egy csodálatos világ tárul fel előttünk, ahol más törvényszerűségek működnek, mint amit addig megszoktunk. Okunk mindig van, és sajnos lesz is a szomorkodásra, mert annyira sok nehézség és szenvedés vesz körül bennünket, ennek ellenére a panasszal teli szív helyett, a mennyei Atya békességéből és szeretetéből táplálkozó örömforrás táplálhatja a lelkünket, ha onnan merítünk. Vannak és lesznek is szükségeink, sok tekintetben segítségre szorulók vagyunk, de ez nem akadály abban, hogy másokat meggazdagítsunk, felemeljünk és áldással ajándékozzunk meg, hiszen ebből kaptunk mi is mennyei mértékkel. Lehet, hogy nincsenek értékes földi kincseink, hatalmas vagyonunk, de ha Isten velünk van, minden a miénk, sőt még annál több is, mint amit el tudnánk képzelni.

Mennyei atyám, köszönöm, hogy veled mindent más átélni és megélni, ezért hozzád ragaszkodom egész életemben! 

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!