2022. május 14., szombat

Napi felülről:

„Bárcsak figyeltél volna parancsaimra! Akkor folyamként áradna rád a jólét, a tenger hullámaihoz hasonlóan az igazság.”

Ézsaiás könyve 48. rész 18. vers*

Áldott szombatot, a békesség, igazság és szeretet túláradó jelenlétét kívánom minden testvérem életében!

Az egyik legfájóbb felirat a visszaemlékezéseink könyvében a „bárcsak”. Az elmulasztott, elszalasztott lehetőségek oldalai. A szembesülés azzal, ami megtörténhetett volna, a miénk lehetett volna, de valamire nem figyeltünk, nem tettünk meg, amikor ott volt az ideje. Ennél csak az lehet súlyosabb, amikor az Örökkévalónak kell kimondania ugyanezt az életünkre, mert őt nem vettük komolyan, az ő szavát engedtük el a fülünk mellett. Ahhoz, hogy a jövőben ne hangozzék el ez az értékelés, most kell változtatnunk a hozzáállásunkon, ma kell figyelnünk az isteni megszólításra, hívásra és ígéretekre. A mennyei Atyának jó terve van az életünkre nézve, amit Jézus Krisztusban már nagyon régen kinyilvánított és megmutatott. A békességből fakadó jólét, az igazság szabadsága, és a szeretet biztonsága nem csak a szívünk vágya, délibábja, álom pillangója, amit folyamatosan üldözünk, de sohasem érünk el, hanem az a közeg, az az otthon, amit nekünk készített az Úr, de csak benne, vele és általa valósul meg az életünkben. Itt az idő, hogy hallgassak az Isten hangjára, szeretetre felszólító parancsára!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy jó terved van az életemmel, akármit is élek át most! Figyelni, hallgatni akarok rád, és engedelmeskedni parancsaidnak, hogy semmi akadálya ne legyen ígéreteid beteljesülésének!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!