2022. május 11., szerda

Napi felülről:

„A gyógyulást nyújtó beszéd, olyan, mint az élet fája, de, amikor megtévesztés van benne, az törés lesz a lélekben.”

A példabeszédek könyve 15. rész 4. vers*

Áldott szerdát, gyógyulást kínáló szavakat, hátsó szándék, megtévesztés nélküli gondolkodást és kapcsolatokat kívánok minden testvérem részére!

Mindannyian vágyunk egy egészséges élet után, ahol fájdalom, és betegség nélkül végezhetjük a feladatainkat, nem hátráltatnak bennünket a nyomorúságaink. Éppen ezért vannak időszakok, amikor szükségünk van a testünk, lelkünk gyógyulására, amelynek egy része a teremtettségünkből fakadó öngyógyító folyamatok révén végbemennek, de nem minden, és nem mindig. Gyógyszereket, beavatkozásokat, kezeléseket is igénybe kell vennünk, hogy gyorsabban, szövődmények, végzetes következmények nélkül tudjunk helyreállni. A szavaink tudnak ápolni, bátorítani, gyógyulást nyújtani, de törést, szakadást és mély sebeket is okozhatnak, amikor mérgező, megtévesztő és félrevezető módon használjuk őket a saját céljaink érdekében. A gyógyító beszéd nem feltétlenül fájdalommentes, nem megmagyarázza, szőnyeg alá söpri a lelki problémákat, hanem segít azokból talpra állni, kimenekülni és elrendezni, ezért lehet az élet fája azok számára, akiket megérint. A mennyei Atya szólt és élet lett belőle, szól ma is hozzánk, hogy nekünk is gyógyulást hozzanak szavai, ígéretei. Annyi letört, megtört, összetört, széttört szívű és lelkű ember próbálja túlélni a mindennapokat, akiknek tudniuk kell, hogy van számukra is éltető, megmentő és megtartó szó, és lehet, hogy nálunk is van belőle néhány.

Mennyei Atyám, áldott légy gyógyító és éltető Igédért!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!