2022. június 29., szerda

Napi felülről:

„Igazságodat nem rejtegetem szívem mélyén, hanem beszélek hűségedről és szabadításodról. Nem titkolom el szeretetedet és hűségedet a nagy gyülekezet előtt.”

40. zsoltár 11. vers*

Áldott szerdát, önmagunk, hitünk, reménységünk megosztásának örömét, erejét és békességét kívánom minden testvérem számára!

Vannak olyan kincseink, nemes titkaink, amelyek tekintetében tartozunk másoknak azzal, hogy megőrizzük, elrejtsük, és ne a nyilvánosság elé tárjuk őket. Ezek általában a kapcsolatainkból fakadó értékek, érzések és események, amelyek legfeljebb szűk körben ismertek, és mindenképpen kárt szenvednek, ha kivisszük őket széles nyilvánosság elé. Ennek ellentétje a hitünk, meggyőződésünk és reménységünk, ami olyan, mint egy láng, amit, ha elrejtünk, lefedünk akkor könnyen elalszik, mert nem kap elég friss levegőt, ami láthatatlanul is élteti. A nehézséget az okozza, hogy gyakran felcseréljük a két területet. Azt osztjuk meg idegenek előtt, ami valójában bensőséges magánügyünk, és azt rejtegetjük, amit fel kellene vállalnunk, mert lényünk valódi része. Isten velünk való jósága, hűsége és szabadítása az egész mennyei sereg előtt nyilvánvaló és látható, ezért számunkra sem lehet titkolni való igazság. A mennyei Atya szeretete és belénk vetett bizalma egy megtiszteltetés, dicsőség és igazi ajándék, ami azáltal lesz teljes, ha megosztjuk másokkal.

Mennyei Atyám, áldott légy hűséges igazságodért, szabadításod jóságáért és szereteted csodájáért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!