2022. június 25., szombat

Napi felülről:

„Láttam, hogyan élt, mégis meggyógyítom! Vezetem őt, vigasztalással fizetek neki és gyászolóinak.”

Ézsaiás könyve 57. rész 18. vers*

Áldott szombatot, Istenünk vigasztaló, mindenek ellenére való jóindulatát, segítségét és gyógyítását kívánom minden testvérem számára!

Ítélkezni, véleményt mondani és azt megosztani, hangoztatni ma sokkal egyszerűbb, mint bármikor máskor, hiszen a világháló ezt lehetővé tette. Ezzel együtt, vagy pont éppen ezért a végiggondolatlan, bölcstelen, lejárató és megalázó hozzászólások is elszaporodtak. A véleményszabadság eszménye mögé bújva bélyegzünk meg embereket, öntjük le őket mérgező szavakkal, gyilkos, önző vagy irigy indulatokkal, miközben nincs széles megértésünk, mély ismeretünk, vagy belátásunk, de annál nagyobb a hangunk. Az ítélkezés komoly fegyver, és vannak, akik géppuskaként használva lövöldöznek vele, csak az a baj, hogy közben ránk is lőnek, és rengeteg sebesülés keletkezik. Elég elszomorító lehet ez felülről nézve, és ezért is kellett közbeszólnia az emberiség életébe a mennyei Atyának Jézus Krisztusban. Látja hogyan élek, milyenek az indulataim, miről gondolkodok, mégis kész meggyógyítani, kimenteni és megváltoztatni, nem azért, mert megérdemlem, vagy igazam lenne, hanem azért mert szeret! Ő arra kötelezte el magát, hogy, aki megutálta már a saját véleményét, igazát, az nála megtalálhassa a valóságot, igazságosságot és irgalmat, ami vigasztal, helyreállít, épít és gyógyít.

Mennyei Atyám, köszönöm vigasztaló, gyógyító és utat mutató jóakaratodat, segítségedet! 

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!