2022. június 13., hétfő

Napi felülről:

„A kopár hegyeken folyókat fakasztok, a völgyek mélyén forrásokat, a pusztát bővizű tóvá változtatom és a szomjú földet vizek forrásává.”

Ézsaiás könyve 41. rész 18. vers*

Áldott hétfőt, Isten ígéreteinek beteljesülését, a reménység, munkakedv és életerő megújulását kívánom minden testvérem számára!

Nem az a legfontosabb, nem az dönt el mindent, hogy most éppen hogyan érzed magad, milyen állapotban vagy, és mennyire reménytelennek tűnik minden, hanem az, hogy jó irányba haladjon az életed. Ez két fontos tényezőn múlik. Az egyik, hogy ne add fel a küzdelmet, ne add meg magad, ne engedd el a hitet, és az elkötelezett szeretetet, bármilyen nehéz is azt megélni a jelen helyzetben. A másik, hogy teljes bizonyossággal a jó utat válaszd, olyan célt, ami nem részleges, hanem teljes megoldást nyújt. A többit, ami már nem rajtad múlik, rá kell bízni a mennyei Atyára, mert neki van hatalma arra, hogy csodát tegyen, nem remélt változásokat hozzon el, és megújítsa az életedet. Amíg az ő kezében vagy, addig jó felé halad a sorsod, még akkor is, ha ez az út átvezet sötét, kietlen és száraz helyeken, de a cél ugyanaz marad. Isten ígéretei az áldásokról azt a jövőt mutatják be, amelyet neked készített el, és tartogat, hogy a maga idejében beteljesüljenek, ha mindvégig ragaszkodsz hozzá, még a mostani körülmények ellenére is. Most még lehet, hogy te szomjazol, neked van szükséged segítségre, de az Örökkévaló áldásával te fogsz majd másokat felüdíteni és támogatni, mert sokkal több jó, boldogság és öröm vár még rád, mint amit el tudnál képzelni!

Mennyei Atyám köszönöm azokat az ígéreteidet, amelyeket már beteljesítettél az életemben, és azokat is, amelyek még előttem állnak! Hozzád ragaszkodom, és benned bízom minden körülmény ellenére!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!