2022. július 29., péntek

Napi felülről:

„Minden vágyam, hogy akaratod teljesítsem, Istenem, hiszen tanításod a szívemben hordozom.”

40. Zsoltár 8. (9.) vers*

Áldott pénteket, Isten üzenetének örömét, akaratának betöltését és a szív békességét kívánom minden testvérem életére!

Az, hogy mi okoz igazi örömöt számunkra, miben leljük kedvünket, mire vágyunk a szívünk mélyén nagyon különböző lehet, de az biztos, hogy a boldogságunk múlik azon, hogy ezekre a kérdésekre mit felelünk. Amikor Isten országa és annak igazsága megnyílik előttünk, kitárja számunkra az addig a szemünk elől rejtett, de nagyon is valóságos világát. Az Örökkévaló tanítása, parancsa és törvénye nem emberi elvárások gyűjteménye, hanem a menny nekünk szóló üzenete, útmutatása és meghívása. Éppen ezért ez lehet a szívünk, lelkünk legdrágább kincse, ha megfelelően értékeljük. Akit igazán szeretünk, annak őszintén a kedvében akarunk járni. Így van ez egy kisgyermek életében, aki a szüleinek szeretne megfelelni, de egy szerelmes pár kapcsolatában is ez figyelhető meg. Ezért nem meglepő, hogy minél valóságosabban felfedezzük Isten szeretetét, annál inkább szeretjük mi is őt, és egyre jobban vágyunk arra, hogy akaratát teljesítsük és a kedvében járjunk. Ráadásul ez még viszonzásra is talál az Úrnál és áldások sokaságát nyitja meg.

Mennyei Atyám, hálát adok tanításodért, amely betölti szívemet! Minden vágyam, hogy akaratodat teljesítsem, mert olyan jó szeretetedben élni!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!