2022. január 17., hétfő

Napi felülről:

„Lásd meg, én veled vagyok, megőrizlek, és gondodat viselem akárhová mész, és visszahozlak erre a földre. Soha el nem hagylak, és mindazt beteljesítem, amit neked mondtam!”

Mózes első könyve 28. rész 15. vers*

Áldott hétfőt, bizalommal teljes új hetet, és bátran küzdő hitet kívánok minden testvéremnek!

Minden utunk, bármennyire is megtervezzük, és bebiztosítjuk magunkat, mégiscsak egy kiszolgáltatott indulás a fenyegetések erdejébe. Hozzá tudunk ehhez is szokni, tudjuk kezelni az ezzel kapcsolatos aggodalmainkat, félelmeinket, de attól még a bizonytalanság megmarad. Gyermekként, védtelenként a szüleink kísértek bennünket, hogy megóvjanak a ránk leselkedő veszélyektől, de felnövekedve erről már magunknak kell gondoskodnunk, sőt ezzel együtt másokról is. Az igényünk a védelemre azonban megmaradt a szívünkben, és ezt semmilyen biztosítás, körültekintő figyelem nem képes betölteni, mert ennél többre vágyunk. Az Örökkévaló minden emberi gondolatot meghaladó gondoskodása és jelenléte semmi mással nem pótolható az életünkben. A nap minden percében, és a világ minden szegletében képes és kész is megőrizni életünket, mert megígérte, hogyha segítségül hívjuk, akkor ő válaszol, és mellénk áll. Ez a mennyei Atya megtapasztalható szeretete gyermekei felé, akik bíznak és hisznek benne. Ne félj elindulni Istennel a mindennapok útján, mert biztos, hogy hazaérsz!

Mennyei Atyám, veled bátran elindulok, még akkor is, ha bizonytalan körülöttem a világ, mert gondviselőm lettél!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!