2022. január 14., péntek

Napi felülről:

„Légy bátor és erős, mert te vezeted be ezt a népet arra a földre, hogy birtokba vegyék örökségüket! Megesküdtem őseiknek, hogy nekik adom azt a földet.”

Józsué könyve 1. rész 6. vers*

Áldott pénteket, erős és bátor hitet kívánok minden testvéremnek az előttünk álló feladatok, és a nekünk szánt ígéretek, győzelmek beteljesítéséhez!

Annak ellenére, hogy igen különböző életutunk van, egyediek és kivételesek vagyunk, de a legfájóbb, ha a nekünk szánt területeket, örökséget és ígéreteket veszni hagyjuk a félelmeink és hitetlenségünk okán. Lehetséges, hogy sokan nem bíznak bennünk, leértékelnek, lebecsülnek és leírnak minket. Az is előfordul, hogy magunkat gondoljuk és tartjuk eleve vesztesnek vagy méltatlannak, ezért el sem indulunk, neki sem vágunk. Azonban a legfontosabb, hogy felülről mit tartanak velünk kapcsolatban, ott mit látnak bennünk, és mire gondolnak alkalmasnak. A menny felértékelt minket a kereszten Jézus Krisztus, Isten fia életére. Ezek szerint sokkal többek vagyunk, lehetünk Istennel együtt, mint amit mások, vagy önmagunk elgondolunk vagy vélünk. Ránk vár már itt a földön mindaz a terület, amelyet nekünk ígért az Atya, és ettől csupán az aggódásunk és engedetlenségünk választhatnak el. Ráadásul ez nem csak rólunk szól, hanem mindazokról, akik a mi hitlépéseink nyomát követhetik, és így vehetik birtokba ősidőktől kezdve nekik szánt örökségüket. Ezért légy erős és bátor, mert ez az Úrral közös harcotok!

Mennyei Atyám veled indulok ma is, mert nem akarok lemaradni semmi jóról!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!