2022. január 15., szombat

Napi felülről:

„Benne van minden örömünk, benne bízunk és remélünk!”

33. zsoltár 21. vers*

Áldott szombatot, a hétvége pihenését, a szív felszabadult örömét és megújuló reménységét kívánom minden testvérem számára!

Örömre, bizalomra és reménységre létszükségletünk van. A lélek egészséges működéséhez, fejlődéséhez elengedhetetlen összetevők. A nehézség abból adódik, hogy ezek beteljesülését az emberi kapcsolatainktól, és testi valónk minél teljesebb kiszolgálásától várjuk. Mindezek ténylegesen fontos területek, ráadásul mindegyiket haszonra kaptuk, és amikor megfelelő módon élünk velük akkor védelmet, megelégedettséget és biztonságot nyújtanak, de igen sérülékenyek. A szívünk azonban soha nem fog teljes békességet és nyugalmat találni Isten országán kívül, mert alapvetően erre lettünk teremtve. Szeress teljes szívedből!  Magadat, a melletted élőt, és a téged mindenkinél jobban szerető mennyei Atyát! Értékeld azt, aki vagy, akinek az Örökkévaló megálmodott, és egy pillanatra se felejtsd el, hogy teljes életre születtél, amit sem betegség, sem veszteség, de még csak emberi kapcsolataid kudarca sem vehet el tőled, amíg Benne bízol és remélsz, amíg Nála keresed az örömöd és boldogságod forrását!

Mennyei Atyám, benned van szívem öröme, szent nevedben bízok és remélek, hogy soha ne szégyenüljek meg!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!