2022. január 1., szombat

Napi felülről:

„Mindezeken túl pedig övezzétek fel a szeretetet, amely a tökéletesség köteléke.”

Kolossé levél 3. rész 14. vers*

Áldott szombatot, békességben gazdag újévet, megújuló reménységet, állhatatos hitet, és mindenekfelett való szeretetet kívánok testvéreim életére!

Az az év lesz igazán áldott és bővelkedő, amely valódi szeretettel indul és azzal is fejeződik be. Nem tudunk ennél többet kívánni, és ennél nagyobbra vágyni, mint, ennek az őszinte megélését. Ne legyen egyetlen egy nap sem 2022-ben, amikor elhagyjuk, kihagyjuk, félretesszük vagy hanyagoljuk a gyakorlati használatát! Ha minden rosszra fordul, ha a nehézségek előtérbe kerülnek, ha nem látszik jó megoldás, de a szeretet köteléke megmarad, az éppen elég ahhoz, hogy túljussunk a próbákon, ráadásul nem csupán túlélve azokat, hanem megerősödve általuk. Nincs semmi más, amely szorosabban köthetne bennünket másokhoz, és a mennyei Atyához, mint a szívünk hátsó szándék nélküli, tiszta és őszinte szeretete. Nincs nagyobb erő, mélyebb forrás, világosabb út, amely számunkra elérhető és használható, mint ez a szenvedélyes odaszánása életünknek. A szeretet által lehetünk gazdagok, nélküle csak birtoklók, bitorlók és fösvények. Általa van szabadságunk a jót választani, és meg is tenni, nélküle csak kényszer, erőszak és akaratosság marad. Benne a hit áldott gyümölcsöket teremhet, nélküle elvakult, rövidlátó és öntelt lesz.  Isten szeretete ebben az évben is arra vár, hogy általa, benne és vele éljünk meg minden napot!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy szeretsz, még mindig, még annak ellenére is, még így is! Erre van a legnagyobb szükségem!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!