2022. február 8., kedd

Napi felülről:

„Ugyanis ez az a mennyből való üzenet, amelyet kezdettől fogva, újból és újból hallanotok kell, hogy szeressük egymást!”

János első levele 3. rész 11. vers*

Áldott keddet, hűséges elkötelezettséget a jóra, és a szeretet éltető jelenlétét kívánom minden testvérem számára!

A szeretet élő, lüktető lángjai a mennyben gyulladtak fel, de bennünk is valóságosan jelen lehetnek Isten ajándékán keresztül. Amíg tápláljuk, éltetjük addig elolthatatlanok, de ha hagyjuk kialudni, mert más emberektől várjuk el, hogy ébren tartsák helyettünk, akkor létkérdés, hogy mikor fogunk erre rádöbbeni, és változtatni rajta. Vannak sürgős dolgaink, vannak fontos kérdéseink, de mindegyik felett, mögött ott kell, hogy legyen a szeretet, amely értékessé, hasznossá tudja formálni minden tevékenységünket. Amikor valóságosan, szívből és hitelesen szeretjük egymást, annak komoly hatása van az egész lényünkre, közérzetünkre, de még az egészségünkre is. Ráadásul kihat a környezetünk állapotára, lelkületére és békességére is. Az nem kérdés, hogy vegyünk-e levegőt, és az sem eldöntendő téma, hogy szükségünk van-e megfelelő táplálékra. A szeretetre ugyanígy rászorulunk, mert lélek a helyes szeretet által képes kiegyensúlyozottan fejlődni, ráadásul képes megvédeni bennünket a ránk leselkedő rosszakarat romboló hatásai, és a félelem gyötrelmeivel szemben. Ezért hát, újra és újra meg kell erősödnünk ebben a mennyei elhívásunkban, hogy szeressük egymást!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy szereteted elért, megragadott és engem is erre szeretetre késztet!

*Saját magyarázatos fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!