2022. február 7., hétfő

Napi felülről:

„Keressétek az Örökkévalót, amíg nem késő! Hívjátok segítségül őt, amíg közel van!”

Ézsaiás könyve 55. rész 6. vers*

Áldott hétfőt, új hetet, megoldásokat, rátalálást és győzelmeket kívánok minden oktatási testvéremnek!

Az igaz, szeretettel teljes élet nem egy végső cél, nem egy gyönyörű sziget, amelyre próbálunk behajózni, és keressük hozzá a megfelelő térképet, miközben a viharok és az ellenszél is nehezítik a haladást, hanem egy megfelelően beállított iránytű, amely átsegíthet bennünket küzdelmeinkben, amikor valóban követjük az utasításait.  Sok oka lehet annak, hogy miért nincs állandóan velünk ez a lelkület, de alapvetően a céltévesztett bolyongás közben tesszük félre, veszítjük el, mert helyette a szemünk, a vágyaink és az emberi elvárások sodornak bennünket, ahol az igazságosság és a szeretet csak visszahúzó teher. A jó hír az, hogy, amíg élünk, addig időt és lehetőséget kaptunk arra, hogy visszataláljunk a helyes útra. Az Örökkévaló megkereshető, segítségül hívható, ha valamit elrontottunk, tönkretettünk, de nem szeretnénk bennragadni ezek csapdájába. Minden halogatás, tologatás és további időhúzás csak nehezíti a helyzetünket, mert az Úr ráér velünk találkozni, de nekünk egyáltalában nem mindegy, hogy mikor történik mindez. Vele, vagy nélküle, ezt nem mások döntik el helyettünk!

Mennyei Atyám, köszönöm a mindennapok lehetőségét, a nyitott ajtót és a türelmes szíved szeretetét. Ezzel és ebben vágyom élni ma is!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!