2022. február 9., szerda

Napi felülről:

„Úgy gondolom, hogy a jelenlegi szenvedésünk össze sem hasonlítható azzal a dicsőséggel, amelyben részünk lesz.”

Római levél 8. rész 18. vers*

Áldott szerdát, reménységgel, hittel és békességgel betöltött napot kívánok minden testvérem részére!

Mennyivel könnyebb úgy küzdeni, szenvedni, kitartani, hogy biztosak vagyunk a célunkban, tudjuk, hogy merre tartunk és hova fogunk megérkezni. A bizonytalanság, reménytelenség mocsara fogva tarthat, megpróbálhat lehúzni és elsüllyeszteni, de a hit és bizalom kötelét megragadva túljuthatunk minden próbán. A szenvedések nem várt és nem szívesen látott vendégeink, de el sem kerülhetőek, mert a jelen életünk árnyékos oldalai. Nem is velük kell hadakoznunk, mert csak feleslegesen elpazaroljuk az erőnket, hanem a feladatunk, elhívásunk és küldetésünk betöltésére kell összpontosítanunk. A megfeszített, kitartó harc mindig fárasztó, izzasztó és gyakran sebeket ejt, de ez össze sem mérhető a győzelem örömével, a megérkezés boldogságával, amikor a múlt nehézségei, a kiállt szenvedések tüze csak növeli a dicsőség értékét. A mai nap is tartogat megannyi próbát, kísértést és küzdelmet, amelyeket el kell szenvednünk, hogy a végén hálásan nézhessünk vissza a megtett útra. Azzal még nincs semmi elveszve, ha elfáradunk, elesünk vagy elbukunk, csak ne adjuk fel! Bátran hívjuk segítségül azt, aki mindenkinél jobban szurkol nekünk, ráadásul még megoldást is biztosít, amikor arra van szükségünk.

Mennyei Atyám, hálát adok azért a reménységért, amiben járhatok, azért a küzdelemért, amibe beleállítottál és azért az örökségért, amit elkészítettél számomra!  

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!