2022. február 4., péntek

Napi felülről:

„Ne adjátok oda magatokat, se a képességeiteket a bűn szolgálatára! Ne legyenek a gonoszság eszközei! Ellenkezőleg, szánjátok oda magatokat Isten szolgálatára, mint akik feltámadtatok a halálból! Egész valótokat és minden képességeteket állítsátok az igazságosság szolgálatába!”

Római levél 6. rész 13. vers*

Áldott pénteket, az igazságosság békességét, az élet örömét, és Isten országának biztonságát kívánom minden testvérem részére!

A gonoszság, a gonosz jelenléte létező valóság, amiről nap, mint nap meggyőződhetünk. Az a mérhetetlen sok szenvedés, megalázás, hazugság, csalás, hűtlenség és kegyetlenség, amit egymás ellen elkövetünk, mint mérgező és kábító gáz vesz körül bennünket. Kell, hogy legyen olyan maszkunk, amely képes megszűrni ezt a tudatmódosító hatást, hogy ne váljuk a megtévesztés szolgáivá, foglyaivá, hanem szabadok legyünk a jóra, a becsületes életre és az Isten szolgálatára. Annál sokkal nagyobb kincs az életünk, többet ér, és nagyobb áldozatot hoztak érte, minthogy a rossz hatalmát segítsük, lehetőségeinket, képességeinket elpazaroljuk és bemocskoljuk. Az Örökkévaló egy másik utat készített számunkra, ami nekünk való, hozzánk illő, és amit ténylegesen megnyitott számunkra Jézus Krisztus által. A lényünk, tehetségünk és adottságaink olyan értékek, amelyek az Atya szolgálatában megújulnak, megerősödnek és megsokszorozódnak. Amit befektetünk az Isten országába, az igazságosság szolgálatába, az lesz maradandóan a miénk, az válik áldássá és gyümölcsözővé.  A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy elszánjuk és odaszánjuk magunkat, egész valónkat a Mindenható akaratának és tervének!

Mennyei Atyám, fáj az a sok rossz és gonosz, ami bennem van és körülvesz, de örömöm telik abban a jóban, szeretetben és igazságban, amit veled élhetek át!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!