2022. február 23., szerda

Napi felülről:

„A hazug nyelvvel szerzett kincs tovaszálló pára és halálos csapda.” 

Példabeszédek könyve 21. rész 6. vers*

Áldott szerdát, a hazugságra épített tervek, vágyak fogságából való szabadulást, és az igazság erejét és hatalmát kívánom minden testvérem életére!

A céljainkhoz, saját dicsőségünkhöz, elfogadottságunkhoz hajlított valóság kísértése egész életünkben elkísér, mert csak néhány szavunkba kerül, hogy elfedjük az igazságot felépítve egy párhuzamos, de nem létező világot. Még nehezebbé tesszük a helyzetünket, amikor mi magunk is elhisszük, beleéljük magunkat a hazugságainkba. A látszatot fenn lehet tartani sokáig, de ez az út lefelé vezet, még csak nem is a felszínen tart, hanem egyre mélyebbre húz, mert a lelkiismeret folyamatos megnyomorítását eredményezi. Azokat a kapcsolatok, amelyeket ilyen alapokra építünk ingoványra terveztük, és csak idő kérdése, hogy mikor fog elsüllyedni magával rántva évek, évtizedek értékes lehetőségeit. Nem szabad, nem érdemes és halálos csapda ilyen úton járni, és minden szégyen ellenére a legkisebb veszteség, ha a világosságra hozzuk sötét dolgainkat, mert csak így tudunk megszabadulni a hazugság fogságából. Az igazság nem egyik lehetősége az életünknek, hanem maga az élet. Erre lettünk megteremtve, ebben válhatunk emberré, és ez az út vezet felfelé is mennyei hazánkba.

Mennyei Atyám, hálát adok igazságod megmentő, felszabadító erejéért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!