2022. február 14., hétfő

Napi felülről:

„Ha képes vagyok emberi nyelveken beszélni, vagy akár angyalokén, de szeretetet nem bírok, hangoskodó pénzérme, zajongó cintányér lettem.”

Korinthusi első levél 13. rész 1. vers*

Áldott hétfőt, új hetet kívánok minden testvérem részére, a szeretet, megbecsülés és reménység hatalmával együtt!

Minden megszerezett tudással többek leszünk, minden megismert nyelvvel szélesednek a határaink, és addig ismeretlen területeket is meghódíthatunk, de sajnos ettől nem leszünk önműködően jobb, nemesebb emberekké. Az értékeink akkor is működnek, ha helytelenül, rossz szándékból használjuk őket, akkor is hatnak, ha önző és bántó módon alkalmazzuk az életünkben, csak más lesz az eredmény. Felhívni magunkra a figyelmet, kitűnni mások közül, hallatni a hangunkat, igen mély vágyunk, de szeretet nélkül ez csak mások háttérbe szorításával, leértékelésével, és elhallgattatásával fog megvalósulni. Tanuljuk meg egymás nyelvét, ismerjük meg mások beszédét, de úgy és azért, hogy a valódi, elkötelezett és felemelő szeretet növekedjen bennünk és közöttünk. Hangoskodni, zajongani mindenki képes, aki tehetséges valamiben az pedig még nagyobbat szólhat, de az egység, összhang, és békesség szimfóniáját megalkotni a szeretet igazi művészete. Nincs nagyobb ajándék, mint megélni, átélni és gyakorlatunkba beépíteni az odaadó, szenvedélyes szeretet erejét.

Mennyei Atyám köszönöm, hogy te minden emberi, angyali nyelvet ismersz, és ezeken keresztül szereteted áldásait osztod meg!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!