2022. február 13., vasárnap

Napi felülről:

„Mert belül, a szívünkben jön létre az a hitbeli meggyőződés, amely Isten számára elfogadhatóvá tesz bennünket, és ha a szánkkal megvalljuk, amit hiszünk, akkor üdvözülünk.”

Római levél 10. rész 10. vers*

Áldott vasárnapot, a szív rendíthetetlen hitét Isten hatalmában, és a bizalmunk reménységének szégyen nélküli, bátor megvallását kívánom minden testvérem számára!

Az életünk sokkal több és értékesebb, nemesebb és különlegesebb annál, minthogy elpazaroljuk, feléljük a lehetőségeit, és csak sajnálkozzunk felette. A tiszta álmaink és vágyaink figyelmeztetnek arra, hogy vannak célok, amiért érdemes küzdenünk és harcolnunk, mert ezzel válunk azzá, akinek megszülettünk. Mivel nem csupán szüleinknek volt terve velünk, nem csak ők várták megérkezésünket, amire mi nem is emlékezhetünk, hanem a menny is készült ránk, Isten is előkészített számunkra egy megajándékozott életet, amelynek részletei, valósága és teljessége lépésről lépésre bontakozik ki. Ez azzal a gyermeki bizalommal, hittel kezdődik és folytatódik, amely felnéz, kinyújtja a karját és onnan várja a megoldást, segítséget és védelmet. A szívünkben megszületett bizonyosság, elkötelezettség és reménység összeköt bennünket a mennyei Atyával, aki Jézus Krisztusban mindent megtett, hogy ne legyen akadálya annak, hogy magához ölelhessen. Amikor ezt felvállalom, kimondom, és szégyen nélkül megvallom, akkor a Megváltó ugyanígy megteszi ezt velem kapcsolatban az Isten angyalai előtt.

Mennyei Atyám, hálát adok neked, mert megtisztítottál, megmentettél és felemeltél magadhoz! Benned bízok és hiszek szívem minden gyengesége ellenére, és ezt megvallom most és mindenkor!  

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!