2022. december 7., szerda

Napi felülről:

„Kicsoda olyan Isten, mint te, aki megbocsátod néped bűneit, s elengeded örökséged maradékának vétkeit! Nem örökre haragszol ránk, mert az irgalmasságban gyönyörködsz.”

Mikeás könyve 7. rész 18. vers*

Áldott szerdát, az újrakezdés, megújulás, helyreállás valóságát és az Isten irgalmasságában való gyönyörködést kívánom minden testvérem számára!

Amíg van lehetőség újra kezdeni, felállni és előre tekinteni, addig nem adhatjuk fel az élethez, az áldáshoz és a szívünk békességéhez való ragaszkodásunkat. A bűneink, hűtlenségünk, elrontott kapcsolataink és az elkeseredésünk árnyékként ott vannak, lesznek mellettünk, mögöttünk, de sötétbe csak akkor fognak burkolni, ha az Örökkévaló világossága nem ragyog fölöttünk. Amíg szégyenünkben még Isten elől is takargatni próbáljuk szennyesünket, elmenekülünk a saját kis világunkban, abban reménykedve, hogy ez megvédhet bennünket, addig nehéz lesz átélni a megújulás, bűnbocsánat és az Úr irgalmasságának csodáját. Amikor kimerészkedünk a csigaházunkból, szembe nézve a veszélyekkel, amelyek ránk leselkedhetnek és közben teljes bizalommal reménykedünk a mennyei Atya jóságában, kegyelmében és szeretetében, akkor ez lesz a jövőnk biztosítéka. Nem fogunk mindent jól tenni, nem fogjuk megúszni botlások nélkül, de amíg a Mindenhatóhoz ragaszkodunk, addig jó irányba fogunk haladni, nem a harag, hanem az irgalmasság útján!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te abban gyönyörködsz, hogy irgalmad felemel és megújítja az életemet!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!