2022. december 5., hétfő

Napi felülről:

„Bizony boldog és áldott, aki hittel fogadja, amit az Örökkévaló mond neki, mert az beteljesedik!”

Lukács evangéliuma 1. rész 45. vers*

Áldott hétfőt, a mennyei Atya ígéretei beteljesedésének örömét, biztonságát és boldogságát kívánom minden testvérem számára!

A valódi ígéretek sokba kerülnek, mert, aki kimondta őket, az teljes lényével ott kell, hogy álljon mögötte. Ezért nem érdemes felelőtlenül ígérgetni, hanem jól meg kell gondolni, kinek mit fogadok meg. Sokszor csalódunk ezen a területen, hiszen annyira könnyen megfeledkeznek emberek az adott szavukról, mert éppen máshogy alakultak a dolgaik, jobb lehetőség kínálkozott vagy már nem vagyunk számukra annyira fontosak, hogy komolyan vegyék, amit nekünk megígértek. Ennél csak az elkeserítőbb, amikor én magam teszem meg ugyanezt másokkal. Igaz, legtöbbször találok okot, indokot, felmentést, sőt a lelkiismeretemet is megnyugtatom, hogy ezt mások is így csinálják, de ettől ez nem lesz helyes út. A lélek tartása, gerince pont abból áll, hogy következetes vagyok saját ígéreteimhez. Az a jó hír a sok rossz között, hogy az Örökkévaló viszont örök garanciát vállal mindazért, amit ő ígér, mond és kijelent. Boldog és áldott ezért mindenki, aki reménységét erre alapozza, a hitét ebbe veti, mert minden be fog teljesedni az életében!

Mennyei Atyám hálát adok és köszönöm ígéreteid biztos beteljesülését, igéd hitelességét és megbízhatóságát!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!