2022. december 4., vasárnap

Napi felülről:

„A Lélek és a menyasszony így szól: Jöjj! Aki csak hallja, az is mondja: Jöjj! Aki szomjazik, jöjjön! Aki akarja, vegye az élet vizét ingyen!”

A jelenések könyve 22,17*

Áldott vasárnapot, a menny hívásának jó ízét és az elénk tárt lehetőségek megragadását kívánom minden testvérem számára!

A Biblia utolsó könyvének utolsó lapja egy személyes mennyei üzenettel szólít meg. Jöjj! Gyere haza! Legyen a célod a menny! Engedd, hogy a Lélek odavessen, ahová Isten szerint tartozol! Van ajándékod felülről, amely neked is elkészült és arra vár, hogy átvedd. Amikor már a lelked is szomjas, hogy valami tiszta, igazi és hamisítatlant kóstoljon, olyat, ami megelégít és éltet, akkor ott a helyed Jézus Krisztusnál. Ez nem egy vágyálom, nem egy földöntúli ígéret, amely csak a testünk elmúlása után lesz a tiéd, hanem a jelen valósága, ha kész vagy a felfelé tartó nehéz, de csodálatos útra a Megváltóval. Ne elégedj meg ennél kevesebbel, pótmegoldásokkal, amelyek csak egy ideig adnak boldogságot, reményt és segítséget, hiszen tiéd lehet a legjobb is! A meghívás élő, de az, hogy mit is akarsz igazán, mire vágysz az a szívedben dől el. Az, hogy megszülettél a földi létre, nem a te választásod volt, hanem egy óriási lehetőség, de az, hogy megragadod-e a teljes és örök életet Isten ajándékából, az már a te döntésed, ezért a te nagy esélyed is!

Mennyei Atyám, köszönöm a mennyei meghívásod, amit Jézus Krisztusban én is megkaptam. Áldott légy, mert nekem ajándékoztál ebben mindent, amit én nem lennék képes megvenni, megszerezni, de te mégis elkészítetted számomra!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!