2022. december 17., szombat

Napi felülről:

„Krisztusban élve és Krisztusban való hitünk által szabadon, sőt, bátran és bizalommal közeledhetünk az Atyához.”

Pál levele az efezusiakhoz 3. rész 12. vers*

Áldott szombatot, az Istenbe vetett gyermeki hitünk megújulását, erősödését és örömét kívánom minden testvérem számára!

Nem minden ajtó nyitott számunkra, de vannak helyek, ahová bátran beléphetünk, mert ott várnak bennünket, testvérek, barátok és rokonok közösségébe juthatunk. Az, hogy a saját lakásodba, otthonodba kit fogadsz be, kit hívsz meg, az attól függ milyen kapcsolatban vagy valakivel. Amikor a gyermeked akarja elhozni hozzátok a jó barátját, az bátran beléphet, hiszen te is szeretnéd ismerni azt, akit ő kedvel. A mennyei Atya elküldte a fiát, Jézus Krisztust a földre, hogy azok, akik befogadják őt, mert hisznek neki és benne, azoknak emiatt szabad belépésük legyen Isten országába és közösségébe. Ráadásul nem egyszerű vendégként lesz jogunk megérkezni, hanem valódi családtagként, mert az Örökkévaló megnyitotta otthonát azok előtt, akik keresik a lelkük igazi helyét, megnyugvását, békességét és benne találják meg. Ünnepekre készülve legyen nyitott a szívünk a befogadásra! Ne zsúfoljuk tele értéktelen kacatokkal, páraként tovatűnő vágyakkal! Legyen benne hely mindig Krisztus számára, hogy nekünk is szabad és bizalmas kötődésünk lehessen a mennyei Atyához!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy befogadtál és elfogadtál Jézus Krisztus által! Áldott légy, mert így nem csupán Istenem, de Atyám is lettél!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!