2022. augusztus 30., kedd

Napi felülről:

„Kisgyermekeket vittek hozzá, hogy megérintse őket, a tanítványok azonban rájuk szóltak. Amikor ezt Jézus észrevette, megharagudott, és így szólt hozzájuk: Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa.”

Márk evangéliuma 10. rész 13-14. vers*

Áldott keddet, bátorító, biztató, akadályokat elhárító szeretetet kívánok minden testvérem életében!

A sok fontos, lényeges, számunkra értékes, érdekes feladatunk, tennivalónk olyan nagyra nőhet a szemünkben, hogy közben sötét árnyékot vethet és eltakarhatja az Isten virágoskertjét. Miközben nagyokat gondolunk magunkról, saját értékességünkről, nem ügyelünk azokra a kicsikre, akik a mennyei Atya szemében kedvesek, és éppen azért kerültek mellénk, hogy tanuljunk tőlük. A saját meggyőződésünk szerinti legjobb szándékkal is képesek vagyunk akadályt gördíteni, tiltó táblává válni azok számára, akik az Örökkévaló áldását, érintését keresik. Ott lehetünk Jézus közelében, hallhatjuk szavát, és közben a szívünk telve lehet bosszankodással, mert mások a bevett gyakorlattól, a megszokottól eltérő módon közelednek az Úrhoz. Mi azzal az ürüggyel, hogy megvédjük a szent dolgokat, időket és helyeket Istent is elzárhatjuk azok elől, akiket ő küldött hozzánk, hogy rajtunk keresztül, a mi segítségünkkel jussanak el szeretetéhez. Egy igaz mosoly, egy bátorító szó, egy őszinte imádság, egy valódi áldás, egy szerető ölelés ajtókat nyit még a menny felé is!   

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te ma is várod a kicsiket, gyengéket, rászorulókat és ebben engem is használni akarsz!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!