2022. augusztus 25., csütörtök

Napi felülről:

„Azért imádkozom, hogy az a hit, amely közös bennünk, vezessen el téged azoknak a jó dolgoknak a teljes felismerésére, amelyeket Krisztusban kaptunk.”

Pál levele Filemonhoz 6. vers*

Áldott csütörtököt, a mennyei Atya ajándékainak, jóságának és erejének mind teljesebb megismerését kívánom minden testvérem számára!

Amikor bizonytalanná válnak az emberi reményeink, a szebb földi jövő álmai annak minden szomorúságával együtt is lehetőség arra, hogy az elkeseredés helyett elmélyüljön a hitünk a mennyei Atya szeretetében és segítségében. Ez nem egy olcsó vigasz a lelkünk számára, hiszen Isten ereje, hatalma és akarata munkálkodik benne. Nem érdemes boldogságmorzsákért összevesznünk egymással, irigykednünk és viszálykodnunk, miközben azokat a kincseket, amelyeket Jézus Krisztusban nekünk készítettek nem használjuk ki. Az Istenben vetett hitünk és reménységünk alkalmas és hatékony arra, hogy felemelje a szívünket a reménytelenség homálya fölé, hogy egyre tisztábban ragyogjon fel számunkra az a szeretet, amely megajándékozott bennünket a menny áldásaival. Nekünk kell dolgoznunk, küzdenünk és harcolnunk ma is az életért, a jóért és a boldogulásunkért, mert erre születtünk, de nem mindegy, hogy mindezt Istennel együtt, az ő erejével és támogatásával vagy nélküle tesszük meg! Az a vágyam, kérésem és imádságom, hogy minél többen felismerjék mindazt a jót, ami bennünk megvalósulhat Jézus Krisztus által!

Mennyei Atyám, hálát adok azért a közösségért, amelybe meghívtál Jézus Krisztusban és mindazokért az áldásokért, amelyeket elkészítettél ezen keresztül számomra!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!