2022. augusztus 22., hétfő

Napi felülről:

„Az Úr szeme az igazakra tekint, füle meghallja kiáltásukat.”

34. zsoltár 16. vers*

Áldott hétfőt, a lelkünk biztonságának, menedékének és védelmének békességét kívánom minden testvérem életére!

                A szívem tele van abból fakadó szorongással, hogy mennyire vagyok, leszek képes megfelelni azoknak az elvárásoknak, amelyeket saját magam tűztem ki célul vagy a családom, feladataim és szolgálatom állított elém. Ezek mögött, előtt a lelkemben azonban ott van egy még mélyebb, fontosabb kérdés is, hogy mindezekből mi az, ami tényleg lényeges, valóban számít? Mi az, amit a mennyei Atya bízott rám és ezért semmiképpen nem adhatom fel!

             Nem attól leszek igaz, hogy annak tartom maga, hanem akkor, amikor az Örökkévaló mondja ezt ki rólam. Hála legyen az Istennek, hogy ezt nem saját erőfeszítésem alapján, de még csak nem is érdemeimre való tekintettel adományozzák nekem, hanem ajándékba kapom a Jézus Krisztusba vetett hitem alapján. Ez egy út kezdete, amely a menny felé vezet, de végig kell rajta mennem megalkuvás és meghátrálás nélkül.

             Lehet bennem kétség, aggódás és nyugtalanság az elvárások nyomása alatt. Hibázhatok, tévedhetek és el is bukhatok a küzdelem során, de igazi baj csak akkor van, amikor nem az Úrnál keresem a megoldást, helyreállást és megerősödést. Ő ma is figyel és vár rám!

Mennyei Atyám köszönöm, hogy figyelsz rám, érdekel az, hogy mi van velem, sőt a javamat akarod munkálni minden nehézségen keresztül is!

*Szent István Társulat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!